Simon Keizer pakt vrouw Annemarie keihard terug met clown-grap (video)

Simon Keizer pakt vrouw Annemarie keihard terug met clown-grap (video)

Annemarie heeft haar man Simon Keizer even geleden in de maling genomen met de ‘hitting boyfriend with bag challenge’. En dat laat de Volendamse zanger niet op zich zitten. Om zijn geliefde terug te pakken heeft hij iemand bereid gevonden om als een enge clown Annemarie de stuipen op het lijf te jagen.

Bekijk de clown-grap van Simon Keizer in de video hieronder.

<em>Simon Keizer</em> pakt vrouw Annemarie keihard terug met clown-grap (video) Annemarie heeft haar man Simon Keizer even geleden in de maling genomen met de ‘hitting boyfriend with bag challenge’. En dat laat de Volendamse zanger niet op zich zitten. Om zijn geliefde terug te pakken heeft hij iemand bereid gevonden om als een enge clown Annemarie de stuipen op het lijf te jagen. Bekijk de clown-grap van Simon Keizer in de video hieronder. Zien: Simon Keizer in gezicht gemept door partner Annemarie (video) Bekijk deze video » Video: Thijs Römer en Simon Keizer vertellen over hun striptease bij For One Night Only Bekijk deze video »
Entertainment :
Simon Keizer pakt vrouw Annemarie keihard terug met clown-grap (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Simon Keizer pakt vrouw Annemarie keihard terug met clown-grap (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV