De Bachelorette: Ouders Joey tegen Gaby: ‘Hoe verkoop je dat hij in fabriek werkt?’

De Bachelorette: Ouders Joey tegen Gaby: ‘Hoe verkoop je dat hij in fabriek werkt?’

Hier kun je de eerste aflevering van De Bachelorette terugkijken.

In De Bachelorette is Gaby op zoek naar haar ware liefde. En om de jongens beter te leren kennen, mag ze hun ouders ontmoeten. Zo ook de vader en moeder van Joey.

Moeder stelt kritische vraag
Gaby en Joey zien elkaar wel zitten en Gaby gaat het gesprek aan met zijn ouders. Zij zijn gelijk onder de indruk van het uiterlijk van de influencer, maar moeder stelt wel een kritische vraag. “Hij werkt gewoon in een fabriek. Hoe ga je dat dan verkopen?”

Bekijk het fragment uit De Bachelorette hieronder. Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Bachelorette op Videoland.

<em>De Bachelorette</em>: Ouders Joey tegen Gaby: ‘Hoe verkoop je dat hij in fabriek werkt?’ Hier kun je de eerste aflevering van De Bachelorette terugkijken. In De Bachelorette is Gaby op zoek naar haar ware liefde. En om de jongens beter te leren kennen, mag ze hun ouders ontmoeten. Zo ook de vader en moeder van Joey. Moeder stelt kritische vraagGaby en Joey zien elkaar wel zitten en Gaby gaat het gesprek aan met zijn ouders. Zij zijn gelijk onder de indruk van het uiterlijk van de influencer, maar moeder stelt wel een kritische vraag. “Hij werkt gewoon in een fabriek. Hoe ga je dat dan verkopen?” Bekijk het fragment uit De Bachelorette hieronder. Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Bachelorette op Videoland. De Bachelorette: Ouders Gaby Blaaser ondervragen de mannen: ‘Je lult al lekker’ Bekijk deze video » Zien: Gaby Blaaser doet schokkende onthulling in De Bachelorette Bekijk deze video »
TV :
De Bachelorette: Ouders Joey tegen Gaby: ‘Hoe verkoop je dat hij in fabriek werkt?’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Bachelorette: Ouders Joey tegen Gaby: ‘Hoe verkoop je dat hij in fabriek werkt?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV