TERUGKIJKEN: Wie wordt nieuwe lijsttrekker CDA: Hugo de Jonge of Pieter Omtzigt?

TERUGKIJKEN: Wie wordt nieuwe lijsttrekker CDA: Hugo de Jonge of Pieter Omtzigt?

TERUGKIJKEN: Wie wordt nieuwe <em>lijsttrekker CDA</em>: Hugo de Jonge of Pieter Omtzigt? Kijk hierboven woensdag 15 juli rond 12.00 uur LIVE naar de bekendmaking van de nieuwe lijsttrekker van het CDA. Het is de grote vraag wie de nieuwe leider van het CDA wordt, en deze prangende vraag wordt vandaag rond 12.00 uur beantwoord. Via bovenstaande livestream van de NOS kun je live zien of Hugo de Jonge of Pieter Omtzigt de nieuwe lijsttrekker wordt. Hugo de Jonge was favorietDe CDA-politici zijn al weken bezig met het lijsttrekkerschap, en in de eindstrijd nemen Hugo de Jonge en Pieter Omtzigt het tegen elkaar op. Het is ongekend spannend, de twee kandidaten liggen dicht bij elkaar. De Jonge wordt vanaf het begin als favoriet gezien, maar hij wordt op de huid gezeten door Omtzigt. Tot en met 14 juli konden de leden van het CDA hun stem uitbrengen. Bekijk in de video hierboven LIVE naar de uitslag voor wie de lijsttrekker wordt van het CDA. Hugo de Jonge in Op1: "Zijn André van Duin en Joop Zoetemelk ook kandidaat-lijsttrekker?" Bekijk deze video » Op1 gemist? Pieter Omtzigt noemt samenwerking met Thierry Baudet onmogelijk Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: Wie wordt nieuwe lijsttrekker CDA: Hugo de Jonge of Pieter Omtzigt?

Kijk hierboven woensdag 15 juli rond 12.00 uur LIVE naar de bekendmaking van de nieuwe lijsttrekker van het CDA.

Het is de grote vraag wie de nieuwe leider van het CDA wordt, en deze prangende vraag wordt vandaag rond 12.00 uur beantwoord. Via bovenstaande livestream van de NOS kun je live zien of Hugo de Jonge of Pieter Omtzigt de nieuwe lijsttrekker wordt.

Hugo de Jonge was favoriet
De CDA-politici zijn al weken bezig met het lijsttrekkerschap, en in de eindstrijd nemen Hugo de Jonge en Pieter Omtzigt het tegen elkaar op. Het is ongekend spannend, de twee kandidaten liggen dicht bij elkaar. De Jonge wordt vanaf het begin als favoriet gezien, maar hij wordt op de huid gezeten door Omtzigt. Tot en met 14 juli konden de leden van het CDA hun stem uitbrengen.

Bekijk in de video hierboven LIVE naar de uitslag voor wie de lijsttrekker wordt van het CDA.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: Wie wordt nieuwe lijsttrekker CDA: Hugo de Jonge of Pieter Omtzigt? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV