Lil' Kleine reist met zoontje naar Ibiza, bekijk de beelden

Lil' Kleine reist met zoontje naar Ibiza, bekijk de beelden

Rapper Lil' Kleine is onderweg naar Ibiza, dit keer is niet zijn vriendin Jaimie Vaes op de beelden te zien, maar zijn zoontje Lio. Lil' Kleine draagt een mondkapje en deelt video's vanuit het vliegtuig. Jaimie zit al op Ibiza en wacht op haar twee mannen. Ook comedian Jandino Asporaat was toe aan vakantie en viert momenteel met zijn gezin vakantie op Curaçao.

Bekijk hieronder het Shownieuws-fragment met Lil' Kleine en zijn zoontje Lio in het vliegtuig.

<em>Lil' Kleine</em> reist met zoontje naar <em>Ibiza</em>, bekijk de beelden Rapper Lil' Kleine is onderweg naar Ibiza, dit keer is niet zijn vriendin Jaimie Vaes op de beelden te zien, maar zijn zoontje Lio. Lil' Kleine draagt een mondkapje en deelt video's vanuit het vliegtuig. Jaimie zit al op Ibiza en wacht op haar twee mannen. Ook comedian Jandino Asporaat was toe aan vakantie en viert momenteel met zijn gezin vakantie op Curaçao. Jandino Asporaat is de regen zat en vertrekt met gezin naar Curaçao Bekijk deze video » Bekijk hieronder het Shownieuws-fragment met Lil' Kleine en zijn zoontje Lio in het vliegtuig. Bekijk ook Hoera! Zoontje Lil' Kleine één jaar oud geworden, bekijk de beelden Bekijk deze video » ZIEN: Zoontje Lil' Kleine scheurt door de straten van Amsterdam Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lil' Kleine reist met zoontje naar Ibiza, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier