Cosmetisch artsen raden of lippen echt of nep zijn in In The Box (video)

Cosmetisch artsen raden of lippen echt of nep zijn in In The Box (video)

In de eerste aflevering van het online programma In The Box van NPO 3 staan cosmetisch artsen voor een lastig vraagstuk. Want zijn de lippen van de mensen tegenover hen echt, of gevuld met fillers? Dat lijkt een makkie voor artsen die elke dag tientallen lippen vol spuiten, maar het blijkt lastiger dan gedacht.

Bekijk de aflevering van In The Box hieronder in de video van NPO 3.

Cosmetisch artsen raden of lippen echt of nep zijn in <em>In The Box</em> (video) In de eerste aflevering van het online programma In The Box van NPO 3 staan cosmetisch artsen voor een lastig vraagstuk. Want zijn de lippen van de mensen tegenover hen echt, of gevuld met fillers? Dat lijkt een makkie voor artsen die elke dag tientallen lippen vol spuiten, maar het blijkt lastiger dan gedacht. Bekijk de aflevering van In The Box hieronder in de video van NPO 3. Bekijk ook NOS Stories: De Blue Whale Challenge nog altijd populair onder jongeren Bekijk deze video » Video: Rundfunk legt uit: ''Wat kun je met geld?'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Cosmetisch artsen raden of lippen echt of nep zijn in In The Box (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cosmetisch artsen raden of lippen echt of nep zijn in In The Box (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV