Standbeeld slavenhandelaar Edward Colston vervangen voor beeld van activiste (video)

Standbeeld slavenhandelaar Edward Colston vervangen voor beeld van activiste (video)

Een maand geleden werd het standbeeld van slavenhandelaar Edward Colston in het Engelse Bristol omver getrokken en in het water gegooid. Op de plek waar het beeld van Colston voorheen stond, is woensdag een standbeeld geplaatst van activiste Jen Reid. Reid strijdt fel mee tegen racisme en was met gebalde vuist op de sokkel gaan staan, vlak nadat het beeld van Colston was verwijderd.

Bekijk de beelden van het nieuwe standbeeld hieronder in de video van NU.nl.

Standbeeld slavenhandelaar <em>Edward Colston</em> vervangen voor beeld van activiste (video) Een maand geleden werd het standbeeld van slavenhandelaar Edward Colston in het Engelse Bristol omver getrokken en in het water gegooid. Op de plek waar het beeld van Colston voorheen stond, is woensdag een standbeeld geplaatst van activiste Jen Reid. Reid strijdt fel mee tegen racisme en was met gebalde vuist op de sokkel gaan staan, vlak nadat het beeld van Colston was verwijderd. Bekijk de beelden van het nieuwe standbeeld hieronder in de video van NU.nl. Bekijk ook Beeldenstorm: Omstreden standbeelden worden weggehaald na Black Lives Matter Bekijk deze video » Zien: Demonstranten in Baltimore in Amerika trekken standbeeld Columbus omver Bekijk deze video »
Nieuws :
Standbeeld slavenhandelaar Edward Colston vervangen voor beeld van activiste (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Standbeeld slavenhandelaar Edward Colston vervangen voor beeld van activiste (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV