RTL Boulevard: Nikkie Plessen kiest drie beste outfits van koningin Máxima

RTL Boulevard: Nikkie Plessen kiest drie beste outfits van koningin Máxima

Tijdens de coronacrisis zit het grootste deel van Nederland vooral veel thuis. De neiging om dan de hele dag in een joggingsboek en een oud T-shirt rond te lopen is groot, maar dat geldt niet voor koningin Máxima. Zij verscheen de afgelopen maanden toch nog veel in het openbaar en zag er continu uit om door een ringetje te halen. Nikkie Plessen kiest in RTL Boulevard haar drie favoriete outfits van de koningin.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Nikkie Plessen kiest drie beste outfits van koningin <em>Máxima</em> Tijdens de coronacrisis zit het grootste deel van Nederland vooral veel thuis. De neiging om dan de hele dag in een joggingsboek en een oud T-shirt rond te lopen is groot, maar dat geldt niet voor koningin Máxima. Zij verscheen de afgelopen maanden toch nog veel in het openbaar en zag er continu uit om door een ringetje te halen. Nikkie Plessen kiest in RTL Boulevard haar drie favoriete outfits van de koningin. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Koningin Máxima hard aangepakt: "Draag meer Nederlandse designers!" (video) Bekijk deze video » Zien: Máxima steelt de show in zomerse oranje outfit Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Nikkie Plessen kiest drie beste outfits van koningin Máxima

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Nikkie Plessen kiest drie beste outfits van koningin Máxima of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV