RTL Boulevard: Ghislaine Maxwell zichtbaar aangeslagen na vonnis van rechter

RTL Boulevard: Ghislaine Maxwell zichtbaar aangeslagen na vonnis van rechter

Gisteren (dinsdag 14 juli) stond Ghislaine Maxwell voor het eerst terecht in de rechtszaak rondom de vorig jaar overleden Jeffrey Epstein. Maxwell zou als vertrouweling van Epstein regelmatig minderjarige meisjes voor hem hebben 'geregeld' om seks mee te hebben. De rechter besloot dat Maxwell langer vast moet zitten en dat raakte haar zichtbaar.

Ander kapsel
Volgens getuigen liet Maxwell haar hoofd hangen na de uitspraak van de rechter en veegde ze een paar keer met een vinger onder haar oog langs. Wat verder opviel aan haar was een nieuw kapsel: Maxwells haar is nu een stuk langer dan we van haar gewend zijn. Daar is Peter R. de Vries overigens niet in geïnteresseerd.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard over Ghislaine Mawell hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Ghislaine Maxwell zichtbaar aangeslagen na vonnis van rechter Gisteren (dinsdag 14 juli) stond Ghislaine Maxwell voor het eerst terecht in de rechtszaak rondom de vorig jaar overleden Jeffrey Epstein. Maxwell zou als vertrouweling van Epstein regelmatig minderjarige meisjes voor hem hebben 'geregeld' om seks mee te hebben. De rechter besloot dat Maxwell langer vast moet zitten en dat raakte haar zichtbaar. Ander kapselVolgens getuigen liet Maxwell haar hoofd hangen na de uitspraak van de rechter en veegde ze een paar keer met een vinger onder haar oog langs. Wat verder opviel aan haar was een nieuw kapsel: Maxwells haar is nu een stuk langer dan we van haar gewend zijn. Daar is Peter R. de Vries overigens niet in geïnteresseerd. Bekijk de reportage van RTL Boulevard over Ghislaine Mawell hieronder. Bekijk ook Beau gemist? Zo zocht Ghislaine Maxwell minderjarige meisjes voor Jeffrey Epstein Bekijk deze video » RTL Boulevard: Peter R. de Vries over ongrijpbare Ghislaine Maxwell Bekijk deze video »
Misdaad :
RTL Boulevard: Ghislaine Maxwell zichtbaar aangeslagen na vonnis van rechter

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Ghislaine Maxwell zichtbaar aangeslagen na vonnis van rechter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV