Een Huis Vol in quarantaine: familie Jelies brengt thuisonderwijs in de praktijk

Een Huis Vol in quarantaine: familie Jelies brengt thuisonderwijs in de praktijk

In Een Huis Vol in quarantaine wordt het grote gezin Jelies gevolgd tijdens de coronacrisis. Iedereen is thuis en er moet ook thuisonderwijs worden gegeven. Normaal neemt Janneke dat voor haar rekening, maar zij vindt dat Johan ook wel wat mag doen. Hij bedenkt zich geen twee keer en neemt zijn zoon Harrie mee voor een praktijkles.

Bekijk het fragment uit Een Huis Vol in quarantaine hieronder. Je kunt ook de hele uitzending van Een Huis Vol in quarantaine terugkijken bij Gids.tv.

<em>Een Huis Vol in quarantaine</em>: familie Jelies brengt thuisonderwijs in de praktijk In Een Huis Vol in quarantaine wordt het grote gezin Jelies gevolgd tijdens de coronacrisis. Iedereen is thuis en er moet ook thuisonderwijs worden gegeven. Normaal neemt Janneke dat voor haar rekening, maar zij vindt dat Johan ook wel wat mag doen. Hij bedenkt zich geen twee keer en neemt zijn zoon Harrie mee voor een praktijkles. Bekijk het fragment uit Een Huis Vol in quarantaine hieronder. Je kunt ook de hele uitzending van Een Huis Vol in quarantaine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Een Huis Vol in quarantaine: Thuis haar knippen gaat mis familie Buddenbruck Bekijk deze video » Een Huis Vol in quarantaine: Familie Jelies viert een groot feest Bekijk deze video »
TV :
Een Huis Vol in quarantaine: familie Jelies brengt thuisonderwijs in de praktijk

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Een Huis Vol in quarantaine: familie Jelies brengt thuisonderwijs in de praktijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV