Een Huis Vol in quarantaine: Eugene Baumgard gaat zoon te lijf met tondeuse

Een Huis Vol in quarantaine: Eugene Baumgard gaat zoon te lijf met tondeuse

Bij de familie Baumgard wordt het hoog tijd voor een knipbeurt van één van de zonen. Deze vertrouwt zijn vader Eugene echter voor geen meter. Toch besluit Eugene de schaar en de tondeuse ter hand te nemen en zijn zoon te lijf te gaan, maar het leidt tot een boel consternatie in de woonkamer. Uiteindelijk moet de grote broer er aan te pas komen.

Bekijk het fragment uit Een Huis Vol in quarantaine hieronder. Je kunt ook de hele uitzending van Een Huis Vol in quarantaine terugkijken bij Gids.tv.

<em>Een Huis Vol in quarantaine</em>: Eugene Baumgard gaat zoon te lijf met tondeuse Bij de familie Baumgard wordt het hoog tijd voor een knipbeurt van één van de zonen. Deze vertrouwt zijn vader Eugene echter voor geen meter. Toch besluit Eugene de schaar en de tondeuse ter hand te nemen en zijn zoon te lijf te gaan, maar het leidt tot een boel consternatie in de woonkamer. Uiteindelijk moet de grote broer er aan te pas komen. Bekijk het fragment uit Een Huis Vol in quarantaine hieronder. Je kunt ook de hele uitzending van Een Huis Vol in quarantaine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Een Huis Vol in quarantaine: Thuis haar knippen gaat mis familie Buddenbruck Bekijk deze video » Een Huis Vol in quarantaine: familie Jelies brengt thuisonderwijs in de praktijk Bekijk deze video »
TV :
Een Huis Vol in quarantaine: Eugene Baumgard gaat zoon te lijf met tondeuse

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Een Huis Vol in quarantaine: Eugene Baumgard gaat zoon te lijf met tondeuse of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV