Een Huis Vol in quarantaine: Thaila Buddenbruck wil klappen uitdelen aan man Rob

Een Huis Vol in quarantaine: Thaila Buddenbruck wil klappen uitdelen aan man Rob

Bij de familie Buddenbruck in Duitsland beginnen de spanningen steeds meer op te lopen als gevolg van de coronacrisis. Vooral moeder Thaila is nogal lichtgeraakt. Wanneer vader Rob een grapje maakt over de cappuccino die nog niet klaarstaat, heeft ze haar antwoord klaar: "Jij wilt klappen krijgen, of niet jongen?"

Bekijk het fragment uit Een Huis Vol in quarantaine hieronder. Je kunt ook de hele uitzending van Een Huis Vol in quarantaine terugkijken bij Gids.tv.

<em>Een Huis Vol in quarantaine</em>: Thaila Buddenbruck wil klappen uitdelen aan man Rob Bij de familie Buddenbruck in Duitsland beginnen de spanningen steeds meer op te lopen als gevolg van de coronacrisis. Vooral moeder Thaila is nogal lichtgeraakt. Wanneer vader Rob een grapje maakt over de cappuccino die nog niet klaarstaat, heeft ze haar antwoord klaar: "Jij wilt klappen krijgen, of niet jongen?" Bekijk het fragment uit Een Huis Vol in quarantaine hieronder. Je kunt ook de hele uitzending van Een Huis Vol in quarantaine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Een Huis Vol in quarantaine: familie Jelies brengt thuisonderwijs in de praktijk Bekijk deze video » Een Huis Vol in quarantaine: Eugene Baumgard gaat zoon te lijf met tondeuse Bekijk deze video »
TV :
Een Huis Vol in quarantaine: Thaila Buddenbruck wil klappen uitdelen aan man Rob

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Een Huis Vol in quarantaine: Thaila Buddenbruck wil klappen uitdelen aan man Rob of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV