Ruzie tussen Dave en Donny Roelvink? Vader Dries geeft opheldering (video)

Ruzie tussen Dave en Donny Roelvink? Vader Dries geeft opheldering (video)

Grote paniek in showbizzland: de broers Dave en Donny Roelvink volgden elkaar niet meer op Instagram. Zou dat duiden op een fikse ruzie tussen de twee? In RTL Boulevard geeft vader Dries opheldering over de situatie op zijn kenmerkende, zalvende manier. Er is heus wel eens bonje tussen Dave en Donny, maar ze maken het ook altijd weer goed met elkaar.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard met Dries Roelvink hieronder.

Ruzie tussen <em>Dave</em> en <em>Donny Roelvink</em>? Vader Dries geeft opheldering (video) Grote paniek in showbizzland: de broers Dave en Donny Roelvink volgden elkaar niet meer op Instagram. Zou dat duiden op een fikse ruzie tussen de twee? In RTL Boulevard geeft vader Dries opheldering over de situatie op zijn kenmerkende, zalvende manier. Er is heus wel eens bonje tussen Dave en Donny, maar ze maken het ook altijd weer goed met elkaar. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard met Dries Roelvink hieronder. Bekijk ook Heftig: Dave Roelvink ondergaat pijnlijke coronatest (video) Bekijk deze video » Donny Roelvink klaar met kritiek op neuscorrectie: "Krijg godverdomme geen lucht" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Ruzie tussen Dave en Donny Roelvink? Vader Dries geeft opheldering (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ruzie tussen Dave en Donny Roelvink? Vader Dries geeft opheldering (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV