Valentina Sampaio is eerste transgendermodel op cover Sports Illustrated (video)

Valentina Sampaio is eerste transgendermodel op cover Sports Illustrated (video)

Het mannenblad Sports Illustrated gooit het de laatste jaren steeds meer over een andere boeg. Ze zijn niet meer op zoek naar de nieuwe Kate Upton of Brooklyn Decker voor op de cover; in plaats daarvan zien we steeds diversere modellen op de cover staan. Valentina Sampaio heeft misschien wel de opvallendste primeur: zij is het eerste transgendermodel op de cover van het tijdschrift.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard over Valentina Sampaio hieronder.

<em>Valentina Sampaio</em> is eerste transgendermodel op cover <em>Sports Illustrated</em> (video) Het mannenblad Sports Illustrated gooit het de laatste jaren steeds meer over een andere boeg. Ze zijn niet meer op zoek naar de nieuwe Kate Upton of Brooklyn Decker voor op de cover; in plaats daarvan zien we steeds diversere modellen op de cover staan. Valentina Sampaio heeft misschien wel de opvallendste primeur: zij is het eerste transgendermodel op de cover van het tijdschrift. Bekijk de reportage van RTL Boulevard over Valentina Sampaio hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Marjan Jonkman openhartig over arrogantie in mode Bekijk deze video » Zien: Ellie Goldstein is het eerste Gucci-model met Syndroom van Down (video) Bekijk deze video »
TV :
Valentina Sampaio is eerste transgendermodel op cover Sports Illustrated (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Valentina Sampaio is eerste transgendermodel op cover Sports Illustrated (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV