Monique Westenberg: "André junior kreeg last van zijn bekendheid" (video)

Monique Westenberg: "André junior kreeg last van zijn bekendheid" (video)

André Hazes en Monique Westenberg hebben er - eindelijk - voor gekozen om hun zoontje André junior wat minder in beeld te brengen op social media. Westenberg vertelt tegenover Shownieuws dat de kleine Dré last kreeg van zijn bekendheid.

Voorgetrokken
Westenberg beweert dat het kereltje zelfs door zijn leeftijdsgenootjes werd voorgetrokken omdat hij bekender was; dan wilden ze met hem spelen, en Dré wist niet precies waarom. Zijn ouders willen nu dat Dré als een normaal kind opgroeit. "Als hij over een paar jaar zegt: ik wil wel in beeld, dan mag hij daarvoor kiezen," aldus Westenberg.

Bekijk het interview met Monique Westenberg in Shownieuws hieronder.

<em>Monique Westenberg</em>: &quot;André junior kreeg last van zijn bekendheid&quot; (video) André Hazes en Monique Westenberg hebben er - eindelijk - voor gekozen om hun zoontje André junior wat minder in beeld te brengen op social media. Westenberg vertelt tegenover Shownieuws dat de kleine Dré last kreeg van zijn bekendheid. VoorgetrokkenWestenberg beweert dat het kereltje zelfs door zijn leeftijdsgenootjes werd voorgetrokken omdat hij bekender was; dan wilden ze met hem spelen, en Dré wist niet precies waarom. Zijn ouders willen nu dat Dré als een normaal kind opgroeit. "Als hij over een paar jaar zegt: ik wil wel in beeld, dan mag hij daarvoor kiezen," aldus Westenberg. Bekijk het interview met Monique Westenberg in Shownieuws hieronder. Bekijk ook Rachel Hazes reageert op samenzijn Monique Westenberg & Roxeanne Hazes Bekijk deze video » Video: Monique Westenberg lacht André Hazes uit om carrièreswitch als acteur Bekijk deze video »
Entertainment :
Monique Westenberg: "André junior kreeg last van zijn bekendheid" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Monique Westenberg: "André junior kreeg last van zijn bekendheid" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV