Foodtruck Gezocht: Andrea vertelt hoe het nu gaat met haar Brusselse wafels

Foodtruck Gezocht: Andrea vertelt hoe het nu gaat met haar Brusselse wafels

In de aflevering van Foodtruck Gezocht van woensdag 15 juli maakten we kennis met de excentrieke Andrea. Deze theatrale dame besloot haar leven om te gooien en Brusselse wafels te verkopen in een foodtruck. Ze maakte een speciale vlog om te vertellen hoe het nu met haar gaat, op het moment dat de coronacrisis keihard heeft toegeslagen. Kan Andrea haar onderneming draaiende houden?

Bekijk de vlog van Andrea uit Foodtruck Gezocht hieronder. Je kunt alle afleveringen van Foodtruck Gezocht terugkijken bij Gids.tv.

<em>Foodtruck Gezocht</em>: Andrea vertelt hoe het nu gaat met haar Brusselse wafels In de aflevering van Foodtruck Gezocht van woensdag 15 juli maakten we kennis met de excentrieke Andrea. Deze theatrale dame besloot haar leven om te gooien en Brusselse wafels te verkopen in een foodtruck. Ze maakte een speciale vlog om te vertellen hoe het nu met haar gaat, op het moment dat de coronacrisis keihard heeft toegeslagen. Kan Andrea haar onderneming draaiende houden? Bekijk de vlog van Andrea uit Foodtruck Gezocht hieronder. Je kunt alle afleveringen van Foodtruck Gezocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Woensdag in Foodtruck gezocht: Brusselse wafels van Andrea mislukken volledig Bekijk deze video »
TV :
Foodtruck Gezocht: Andrea vertelt hoe het nu gaat met haar Brusselse wafels

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Foodtruck Gezocht: Andrea vertelt hoe het nu gaat met haar Brusselse wafels of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV