Hugo de Jonge in Op1: "De zorg over beschermingsmiddelen is heel groot geweest"

Hugo de Jonge in Op1: "De zorg over beschermingsmiddelen is heel groot geweest"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 15 juli. Je kunt ook de hele Op1-uitzending van 15 juli terugkijken op Gids.tv.

Op de dag dat Hugo de Jonge werd verkozen tot lijsttrekker van het CDA zat hij bij Op1 om hierover te praten. Hij werd ook geconfronteerd met een reportage over zorgmedewerkers, die van mening zijn dat ze mensen hebben besmet - die hier ook door zijn overleden.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Hugo de Jonge in <em>Op1</em>: &quot;De zorg over beschermingsmiddelen is heel groot geweest&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 15 juli. Je kunt ook de hele Op1-uitzending van 15 juli terugkijken op Gids.tv. Op de dag dat Hugo de Jonge werd verkozen tot lijsttrekker van het CDA zat hij bij Op1 om hierover te praten. Hij werd ook geconfronteerd met een reportage over zorgmedewerkers, die van mening zijn dat ze mensen hebben besmet - die hier ook door zijn overleden. Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1 Op1 gemist? Dries Roelvink geeft Hugo de Jonge advies: "Kijk uit met de zonnebank" Bekijk deze video » Hugo de Jonge in Op1: "Hou er maar rekening mee dat CDA de grootste wordt!" Bekijk deze video » Viroloog Ab Osterhaus in Op1: ‘Eerste resultaten coronavaccin zien er redelijk goed uit’ Bekijk deze video » Op1 gemist? Dries Roelvink en Sven Kockelmann zijn vrienden na 700 columns Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hugo de Jonge boekt krappe overwinning en is nieuwe lijsttrekker CDA (video) Bekijk deze video » Hugo de Jonge prijst Pieter Omtzigt na winst: "Hij laat zien wat politiek betekent" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Hugo de Jonge in Op1: "De zorg over beschermingsmiddelen is heel groot geweest"

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge in Op1: "De zorg over beschermingsmiddelen is heel groot geweest" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV