Hugo de Jonge in Op1: "Hou er maar rekening mee dat CDA de grootste wordt!"

Hugo de Jonge in Op1: "Hou er maar rekening mee dat CDA de grootste wordt!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 15 juli. Je kunt ook de hele Op1-uitzending van 15 juli terugkijken op Gids.tv.

Na zijn overwinning in de strijd om het lijsttrekkerschap van het CDA zat Hugo de Jonge op 15 juli vol optimisme aan tafel bij Op1. Hij zei zelfs (met een glimlach) dat men er ernstig rekening moet gaan houden dat het CDA volgend jaar als grootste partij uit de bus komt bij de landelijke verkiezingen. Volgens De Jonge past het verhaal van het CDA namelijk uitstekend bij deze tijd.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Hugo de Jonge in <em>Op1</em>: &quot;Hou er maar rekening mee dat CDA de grootste wordt!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 15 juli. Je kunt ook de hele Op1-uitzending van 15 juli terugkijken op Gids.tv. Na zijn overwinning in de strijd om het lijsttrekkerschap van het CDA zat Hugo de Jonge op 15 juli vol optimisme aan tafel bij Op1. Hij zei zelfs (met een glimlach) dat men er ernstig rekening moet gaan houden dat het CDA volgend jaar als grootste partij uit de bus komt bij de landelijke verkiezingen. Volgens De Jonge past het verhaal van het CDA namelijk uitstekend bij deze tijd. Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1 Hugo de Jonge in Op1: "De zorg over beschermingsmiddelen is heel groot geweest" Bekijk deze video » Op1 gemist? Dries Roelvink geeft Hugo de Jonge advies: "Kijk uit met de zonnebank" Bekijk deze video » Viroloog Ab Osterhaus in Op1: ‘Eerste resultaten coronavaccin zien er redelijk goed uit’ Bekijk deze video » Op1 gemist? Dries Roelvink en Sven Kockelmann zijn vrienden na 700 columns Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hugo de Jonge boekt krappe overwinning en is nieuwe lijsttrekker CDA (video) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt teleurgesteld na nipte nederlaag om lijsttrekkerschap CDA (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Hugo de Jonge in Op1: "Hou er maar rekening mee dat CDA de grootste wordt!"

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge in Op1: "Hou er maar rekening mee dat CDA de grootste wordt!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV