Quiz met Ballen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Quiz met Ballen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Quiz met Ballen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma 'Quiz met Ballen' nemen BN'ers het de komende donderdagen om 21:30 uur tegen elkaar op in een quiz over het Nederlands elftal en alles daaromheen. GrappenQuizmaster Frank Evenblij krijgt hulp van Rob Urgert en Joep van Deudekom, die voor de nodige grappen zorgen. Kees Jansma staat ze bij als Oranje-specialist. Oud-voetballersZes teams, bestaande uit oud-voetballers, cabaretiers en andere bekende oranjefans, strijden de komende weken om een plek in de grote finale. Wie weet het meest over het Nederlands elftal en alles daaromheen? Bureau Sport: Eljero Elia over racisme, terugkeer naar Nederland en WK-finale Bekijk deze video » Scheidsrechter Bas Nijhuis reageert op ruzie Veronica Inside: ‘Ik ben niet partijdig’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In het nieuwe programma 'Quiz met Ballen' nemen BN'ers het de komende donderdagen om 21:30 uur tegen elkaar op in een quiz over het Nederlands elftal en alles daaromheen.

Grappen
Quizmaster Frank Evenblij krijgt hulp van Rob Urgert en Joep van Deudekom, die voor de nodige grappen zorgen. Kees Jansma staat ze bij als Oranje-specialist.

Oud-voetballers
Zes teams, bestaande uit oud-voetballers, cabaretiers en andere bekende oranjefans, strijden de komende weken om een plek in de grote finale. Wie weet het meest over het Nederlands elftal en alles daaromheen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Quiz met ballen
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Quiz met Ballen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV