Sergio & Axel: Van de kaart gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sergio & Axel: Van de kaart gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sergio & Axel: Van de kaart gemist? Bekijk hier de hele uitzending Chefkok Sergio Herman en acteur Axel Daeseleire maken in dit programma een culinaire roadtrip naar landen die doen watertanden. In elk land dompelen ze zich onder in de couleur locale. Voor de ene een nog grotere ontdekking dan voor de andere. Elke donderdag rond 20:55 uur op NPO 3. LandenDe komende weken reizen Sergio en Axel naar Japan, India, Mexico, Libanon en Noorwegen, maar ze beginnen hun culinaire reis in Thailand. CultuurshockOp een lokale markt beleeft chef Sergio een eerste cultuurshock als hij ratten tussen de verse producten ziet lopen. De twee zien en ruiken vooral hoe traditionele vissaus wordt gemaakt. Op de proefIn het zuiden gaan ze de natuur in. Tijdens de lange tocht worden ze flink op de proef gesteld. De nachttrein blijkt zeer oncomfortabel te zijn. Schokkende beelden: jonge olifanten gemarteld bij training voor vermaak toeristen Bekijk deze video » Video: Meer bedreigde karetschildpadden in Thailand door coronacrisis Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Chefkok Sergio Herman en acteur Axel Daeseleire maken in dit programma een culinaire roadtrip naar landen die doen watertanden. In elk land dompelen ze zich onder in de couleur locale. Voor de ene een nog grotere ontdekking dan voor de andere. Elke donderdag rond 20:55 uur op NPO 3.

Landen
De komende weken reizen Sergio en Axel naar Japan, India, Mexico, Libanon en Noorwegen, maar ze beginnen hun culinaire reis in Thailand.

Cultuurshock
Op een lokale markt beleeft chef Sergio een eerste cultuurshock als hij ratten tussen de verse producten ziet lopen. De twee zien en ruiken vooral hoe traditionele vissaus wordt gemaakt.

Op de proef
In het zuiden gaan ze de natuur in. Tijdens de lange tocht worden ze flink op de proef gesteld. De nachttrein blijkt zeer oncomfortabel te zijn.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sergio & Axel: Van de kaart gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV