Spectaculaire beelden: Taiwan oefent voor inval van China

Spectaculaire beelden: Taiwan oefent voor inval van China

Donderdag is het Taiwanese leger begonnen aan een oefening voor een eventuele inval door China. Met bommenwerpers werd een aanval van Chinese luchttroepen gesimuleerd. Het leger voert in vijf dagen verschillende oefeningen uit. President Tsai Ing-wen wil zo laten zien dat haar land bereid is te strijden voor veiligheid en vrijheid. Vrijdag eindigt het machtsvertoon.

Bekijk hieronder de AD-video met de beelden van de oefening.

Spectaculaire beelden: <em>Taiwan</em> oefent voor inval van China Donderdag is het Taiwanese leger begonnen aan een oefening voor een eventuele inval door China. Met bommenwerpers werd een aanval van Chinese luchttroepen gesimuleerd. Het leger voert in vijf dagen verschillende oefeningen uit. President Tsai Ing-wen wil zo laten zien dat haar land bereid is te strijden voor veiligheid en vrijheid. Vrijdag eindigt het machtsvertoon. Bekijk hieronder de AD-video met de beelden van de oefening. Bekijk ook Zien: Tesla op autopilot ramt gekantelde vrachtwagen op volle snelheid Bekijk deze video » Verwarde Robert Jensen over 'neppe vlucht' voor mensen die reizen missen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Spectaculaire beelden: Taiwan oefent voor inval van China

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire beelden: Taiwan oefent voor inval van China of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV