Heftig: Kind krijgt scherven in gezicht na explosie in Den Haag, bekijk beelden van de ontruimde woning

Heftig: Kind krijgt scherven in gezicht na explosie in Den Haag, bekijk beelden van de ontruimde woning

Vanochtend is er een jongen gewond geraakt door een explosie in een schuur in Den Haag. Hij kreeg glasscherven in zijn gezicht en ook een meisje is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.

Ontruimd
Zestien woningen zijn ontruimd en bewoners die aanwezig waren worden tijdelijk in een bus opgevangen. Als de situatie veilig genoeg is, kunnen de bewoners in de loop van de ochtend waarschijnlijk weer hun huis in. De politie onderzoekt nog hoe de explosie heeft kunnen plaatsvinden.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland met de beelden van de ontruimde woningen.

Heftig: <em>Kind</em> krijgt scherven in gezicht na explosie in Den Haag, bekijk beelden van de ontruimde woning Vanochtend is er een jongen gewond geraakt door een explosie in een schuur in Den Haag. Hij kreeg glasscherven in zijn gezicht en ook een meisje is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. OntruimdZestien woningen zijn ontruimd en bewoners die aanwezig waren worden tijdelijk in een bus opgevangen. Als de situatie veilig genoeg is, kunnen de bewoners in de loop van de ochtend waarschijnlijk weer hun huis in. De politie onderzoekt nog hoe de explosie heeft kunnen plaatsvinden. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland met de beelden van de ontruimde woningen. Bekijk ook Hart van Nederland: vuurzee in Hoorn verwoest zeven schuren (video) Bekijk deze video » Gedupeerden Cheaptickets krijgen al maanden geen contact: 'Schandalige service' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Rechters lopen route van doodgestoken Chantal (27), bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: Kind krijgt scherven in gezicht na explosie in Den Haag, bekijk beelden van de ontruimde woning

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Kind krijgt scherven in gezicht na explosie in Den Haag, bekijk beelden van de ontruimde woning of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV