Chris Evans geeft held Bridger (6) Captain America-schild: bekijk de video

Chris Evans geeft held Bridger (6) Captain America-schild: bekijk de video

Kijk hier waar je de film Captain America: The First Avenger kunt zien.

Het Amerikaanse jongetje Bridger ging de afgelopen viral vanwege zijn heldendaad, en dat is ook Chris Evans niet ontgaan. En daarom heeft de Captain America-acteur een heel bijzonder cadeau voor de 6-jarige Bridger.

Bridger krijgt heel bijzonder cadeau van Captain America
Bridger kwam in het nieuws nadat hij zijn kleine zusje had gered toen zij werd aangevallen door een hond, hierbij liep hij heel wat verwondingen op. Evans is als Avenger trots op de actie van de kleine Bridger, zo zegt hij in een video. “Blijf wie je bent, we hebben mensen zoals jij nodig.” Daarom schenkt Evans hem een origineel Captain America-schild.

Bekijk de video van Chris Evans met de reactie van de kleine held Bridger hieronder.

<em>Chris Evans</em> geeft held Bridger (6) <em>Captain America</em>-schild: bekijk de video Kijk hier waar je de film Captain America: The First Avenger kunt zien. Het Amerikaanse jongetje Bridger ging de afgelopen viral vanwege zijn heldendaad, en dat is ook Chris Evans niet ontgaan. En daarom heeft de Captain America-acteur een heel bijzonder cadeau voor de 6-jarige Bridger. Bridger krijgt heel bijzonder cadeau van Captain AmericaBridger kwam in het nieuws nadat hij zijn kleine zusje had gered toen zij werd aangevallen door een hond, hierbij liep hij heel wat verwondingen op. Evans is als Avenger trots op de actie van de kleine Bridger, zo zegt hij in een video. “Blijf wie je bent, we hebben mensen zoals jij nodig.” Daarom schenkt Evans hem een origineel Captain America-schild. Bekijk de video van Chris Evans met de reactie van de kleine held Bridger hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV