Wendy van Dijk gaat door met Disq, maar Albert Verlinde voorspelt 'gesodemieter' (video)

Wendy van Dijk gaat door met Disq, maar Albert Verlinde voorspelt 'gesodemieter' (video)

Wendy van Dijk heeft bekendgemaakt dat ze doorgaat met het fitnessbedrijf Disq. Maar volgens Albert Verlinde is dat niet zo makkelijk als de presentatrice zegt…

Albert Verlinde ziet een soapopera in gedoe rond Disq
Verlinde vertelt bij Shownieuws dat Wendy van Dijk na het faillissement van het fitnessbedrijf een doorstart wil maken. Maar haar voormalige zakenpartner Robbert Boekema was hier niet van op de hoogte en heeft hele andere plannen met Disq. “Er is heel veel gesodemieter de komende tijd en dat is zonde, want het is echt een fantastisch ding om mee te trainen”, zegt Verlinde. “Het is een beetje een soapopera aan het worden.”

Bekijk de video van Shownieuws met het verhaal van Albert Verlinde over Wendy van Dijk’s Disq hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wendy van Dijk</em> gaat door met Disq, maar Albert Verlinde voorspelt 'gesodemieter' (video) Wendy van Dijk heeft bekendgemaakt dat ze doorgaat met het fitnessbedrijf Disq. Maar volgens Albert Verlinde is dat niet zo makkelijk als de presentatrice zegt… Albert Verlinde ziet een soapopera in gedoe rond DisqVerlinde vertelt bij Shownieuws dat Wendy van Dijk na het faillissement van het fitnessbedrijf een doorstart wil maken. Maar haar voormalige zakenpartner Robbert Boekema was hier niet van op de hoogte en heeft hele andere plannen met Disq. “Er is heel veel gesodemieter de komende tijd en dat is zonde, want het is echt een fantastisch ding om mee te trainen”, zegt Verlinde. “Het is een beetje een soapopera aan het worden.” Bekijk de video van Shownieuws met het verhaal van Albert Verlinde over Wendy van Dijk’s Disq hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: faillissement voor Wendy van Dijk met haar fitness Disq-bedrijf Bekijk deze video » Wendy van Dijk onderging meniscus operatie, bekijk de video Bekijk deze video »
Entertainment :
Wendy van Dijk gaat door met Disq, maar Albert Verlinde voorspelt 'gesodemieter' (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk gaat door met Disq, maar Albert Verlinde voorspelt 'gesodemieter' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV