Twitter van Geert Wilders 'voor de grap' gehackt (video)

Twitter van Geert Wilders 'voor de grap' gehackt (video)

Vannacht zijn de Twitter-accounts van een aantal beroemdheden gehackt. Een bitcoinbende hackte de accounts van onder meer Elon Musk en Kanye West en riepen daar op om geld over te maken naar een bitcoinaccount. De hackers kregen toegang tot de account via een medewerker van Twitter. Ook het account van Geert Wilders werd gehackt.

Voor de grap
Een Nederlandse hacker liftte mee met de bitcoinbende en wist zo het account van Geert Wilders te kapen. Volgens de hacker deed hij dit niet om mensen op te lichten of geld te verdienen, maar deed hij dit voor de grap, zo verklaart hij aan RTL Nieuws. De hacker paste onder meer de profielfoto van Wilders aan en plaatste een banner van de Marokkaanse vlag op het Twitter-profiel van de PVV-politicus.

Bekijk de video van NOS Stories over de Twitter-hacks hieronder.

Twitter van <em>Geert Wilders</em> 'voor de grap' gehackt (video) Vannacht zijn de Twitter-accounts van een aantal beroemdheden gehackt. Een bitcoinbende hackte de accounts van onder meer Elon Musk en Kanye West en riepen daar op om geld over te maken naar een bitcoinaccount. De hackers kregen toegang tot de account via een medewerker van Twitter. Ook het account van Geert Wilders werd gehackt. Voor de grapEen Nederlandse hacker liftte mee met de bitcoinbende en wist zo het account van Geert Wilders te kapen. Volgens de hacker deed hij dit niet om mensen op te lichten of geld te verdienen, maar deed hij dit voor de grap, zo verklaart hij aan RTL Nieuws. De hacker paste onder meer de profielfoto van Wilders aan en plaatste een banner van de Marokkaanse vlag op het Twitter-profiel van de PVV-politicus. Bekijk de video van NOS Stories over de Twitter-hacks hieronder. Bekijk ook Estavana Polman lucht hart bij RTL Boulevard: ''Ik hoop dat Twitter snel actie onderneemt!'' Bekijk deze video » Zien: Connie Witteman ontroostbaar door verdwenen Instagram-foto's Bekijk deze video »
Nieuws :
Twitter van Geert Wilders 'voor de grap' gehackt (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Twitter van Geert Wilders 'voor de grap' gehackt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV