Angstaanjagend kat-en-muisspel in Changing Lanes: donderdag te zien bij RTL 7

Angstaanjagend kat-en-muisspel in Changing Lanes: donderdag te zien bij RTL 7

Angstaanjagend kat-en-muisspel in <em>Changing Lanes</em>: donderdag te zien bij <em>RTL 7</em> Advocaat Gavin Banek, gespeeld door Ben Affleck, die met een belangrijk document op weg is naar de rechtbank, komt in een verkeersongeluk terecht met verzekeringsadviseur Doyle Gibson (Samuel L. Jackson). Tijdens de discussie die na het ongeluk volgt, raakt Banek het document kwijt. Wanneer de rechter hem tot het eind van de dag de tijd geeft om het materiaal aan te leveren, volgt er een angstaanjagend kat-en-muisspel. Bekijk de trailer van Changing Lanes (2002) hierboven. Changing Lanes is donderdag 16 juli om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Bekijk ook Documentaire The Business of Drugs nu te zien op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Zien: Thekla Reuten blij dat vrouwen in Warrior Nun grote rol spelen Bekijk deze video »
Film :
Angstaanjagend kat-en-muisspel in Changing Lanes: donderdag te zien bij RTL 7

Advocaat Gavin Banek, gespeeld door Ben Affleck, die met een belangrijk document op weg is naar de rechtbank, komt in een verkeersongeluk terecht met verzekeringsadviseur Doyle Gibson (Samuel L. Jackson).

Tijdens de discussie die na het ongeluk volgt, raakt Banek het document kwijt. Wanneer de rechter hem tot het eind van de dag de tijd geeft om het materiaal aan te leveren, volgt er een angstaanjagend kat-en-muisspel.

Bekijk de trailer van Changing Lanes (2002) hierboven.

Changing Lanes is donderdag 16 juli om 20:29 uur te zien bij RTL 7.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angstaanjagend kat-en-muisspel in Changing Lanes: donderdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV