René van der Gijp trouwt donderdag in Noordwijk met zijn Minouche de Jong

René van der Gijp trouwt donderdag in Noordwijk met zijn Minouche de Jong

René van der Gijp stapt vandaag, donderdag 16 juli, in het huwelijksbootje. Aan het einde van de middag geeft de 59-jarige oud-voetballer in Noordwijk zijn jawoord aan zijn liefde Minouche.

Coronaregels
“Er komt een man of veertig en ‘s avonds hebben we nog een klein feestje met honderd mensen. Dat mag net met de coronamaatregeltjes”, vertelt René aan BuzzE. “We moesten er vijftig of zestig afzeggen.” Ondanks de recente Veronica Inside-rel hebben alle hoofdrolspelers gewoon een uitnodiging in de bus gekregen: "Hans Kraay jr., Jan Boskamp, Johan Derksen, Wilfred Genee, Marco Louwerens. Allemaal mensen met wie ik al twaalf jaar werk", laat René weten. "Of ze ook komen is een tweede", voegt hij hieraan toe.

Bekijk hieronder de Shownieuws-video met René van der Gijp over de eerste details van het huwelijk.

<em>René van der Gijp</em> trouwt donderdag in Noordwijk met zijn <em>Minouche de Jong</em> René van der Gijp stapt vandaag, donderdag 16 juli, in het huwelijksbootje. Aan het einde van de middag geeft de 59-jarige oud-voetballer in Noordwijk zijn jawoord aan zijn liefde Minouche. Coronaregels“Er komt een man of veertig en ‘s avonds hebben we nog een klein feestje met honderd mensen. Dat mag net met de coronamaatregeltjes”, vertelt René aan BuzzE. “We moesten er vijftig of zestig afzeggen.” Ondanks de recente Veronica Inside-rel hebben alle hoofdrolspelers gewoon een uitnodiging in de bus gekregen: "Hans Kraay jr., Jan Boskamp, Johan Derksen, Wilfred Genee, Marco Louwerens. Allemaal mensen met wie ik al twaalf jaar werk", laat René weten. "Of ze ook komen is een tweede", voegt hij hieraan toe. Bekijk hieronder de Shownieuws-video met René van der Gijp over de eerste details van het huwelijk. Bekijk ook Video: René van der Gijp en zijn grote liefde Minouche kijken uit naar bruiloft Bekijk deze video »
Entertainment :
René van der Gijp trouwt donderdag in Noordwijk met zijn Minouche de Jong

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp trouwt donderdag in Noordwijk met zijn Minouche de Jong of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV