Hilarisch: Bas Smit gebruikt 538-sidekick Chris als proefkonijn (video)

Hilarisch: Bas Smit gebruikt 538-sidekick Chris als proefkonijn (video)

Bas Smit is tegenwoordig een van de populairste Instagrammers van Nederland. Waar hij eerst vooral bekend stond van 'man van Nicolette van Dam', heeft Smit nu een enorme eigen fanbase. Dat kan van 538-sidekick Chris Bergström nog niet echt gezegd worden en daarom is Bas Smit ingeschakeld om de populariteit van Bergström wat op te krikken. En daar maakte de goedlachse Smit dankbaar gebruik van.

Bekijk de hilarische video met Bas Smit en Chris Bergström hieronder in de video van 538.

Hilarisch: <em>Bas Smit</em> gebruikt <em>538</em>-sidekick Chris als proefkonijn (video) Bas Smit is tegenwoordig een van de populairste Instagrammers van Nederland. Waar hij eerst vooral bekend stond van 'man van Nicolette van Dam', heeft Smit nu een enorme eigen fanbase. Dat kan van 538-sidekick Chris Bergström nog niet echt gezegd worden en daarom is Bas Smit ingeschakeld om de populariteit van Bergström wat op te krikken. En daar maakte de goedlachse Smit dankbaar gebruik van. Bekijk de hilarische video met Bas Smit en Chris Bergström hieronder in de video van 538. Bekijk ook Nicolette van Dam danst in TikTok-video met haar man Bas Smit (video) Bekijk deze video » Bas Smit test met Radio 538-sidekick Chris Bergström Chinese gadgets Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarisch: Bas Smit gebruikt 538-sidekick Chris als proefkonijn (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: Bas Smit gebruikt 538-sidekick Chris als proefkonijn (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV