Gestalkt: Aggressieve stalker verliest volledig de controle, bekijk deze heftige beelden

Gestalkt: Aggressieve stalker verliest volledig de controle, bekijk deze heftige beelden

In het SBS6-programma Gestalkt worden slachtoffers van stalkers geholpen door Thijs Zeeman. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Tijdens de confrontatie verliest een stalker volledig de controle. Hij begint te schreeuwen en te duwen.

Bekijk hieronder het fragment uit Gestalkt.

Gestalkt is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv.

<em>Gestalkt:</em> Aggressieve stalker verliest volledig de controle, bekijk deze heftige beelden In het SBS6-programma Gestalkt worden slachtoffers van stalkers geholpen door Thijs Zeeman. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Tijdens de confrontatie verliest een stalker volledig de controle. Hij begint te schreeuwen en te duwen. Bekijk hieronder het fragment uit Gestalkt. Gestalkt is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gestalkt: Thijs Zeeman noemt deze stalker knettergek (video) Bekijk deze video » Gestalkt: telefonische doodsbedreigingen van ex (video) Bekijk deze video » Gestalkt: Als Emmerance wil scheiden dreigt Winfred met zelfmoord Bekijk deze video »
TV :
Gestalkt: Aggressieve stalker verliest volledig de controle, bekijk deze heftige beelden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gestalkt: Aggressieve stalker verliest volledig de controle, bekijk deze heftige beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV