Zien: Gerard Joling worstelt met opnames van eerste TikTok-filmpje

Zien: Gerard Joling worstelt met opnames van eerste TikTok-filmpje

Gerard Joling mag de 60 inmiddels gepasseerd zijn, de zanger doet nog steeds volop mee met de nieuwste trends. Zijn aanwezigheid op de populaire app TikTok kon dan ook niet lang uitblijven. Het opnemen van zo'n korte video, precies op de maat van de muziek, blijkt echter lastiger van gedacht.

Bekijk de grappige beelden van Gerard Joling hieronder.

Zien: <em>Gerard Joling</em> worstelt met opnames van eerste <em>TikTok</em>-filmpje Gerard Joling mag de 60 inmiddels gepasseerd zijn, de zanger doet nog steeds volop mee met de nieuwste trends. Zijn aanwezigheid op de populaire app TikTok kon dan ook niet lang uitblijven. Het opnemen van zo'n korte video, precies op de maat van de muziek, blijkt echter lastiger van gedacht. Bekijk de grappige beelden van Gerard Joling hieronder. Bekijk ook Beau gemist? Gerard Joling en Poke zingen We Gaan Raket Nu live Bekijk deze video » Gordon en Gerard Joling schitteren als Bert en Ernie: "Gezeik begint alweer!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Gerard Joling worstelt met opnames van eerste TikTok-filmpje

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gerard Joling worstelt met opnames van eerste TikTok-filmpje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV