Pauw gemist? Julio Poch maakt getuigen tegen Nederlandse staat bekend

Pauw gemist? Julio Poch maakt getuigen tegen Nederlandse staat bekend

Pauw gemist? Julio Poch maakt getuigen tegen Nederlandse staat bekend Julio Poch is te gast bij Pauw en vertelt over zijn procedure tegen de Nederlandse staat en zijn eerste jaar in vrijheid na acht jaar in een Argentijnse cel. Zijn advocaten Geert-Jan en Carry Knoops willen met zeven belangrijke getuigen bewijzen dat Julio Poch nooit 8 jaar lang in een Argentijnse cel was beland als de Nederlandse staat zich niet actief met de zaak had bemoeid. Bekijk ook deze video's ‘Ik dacht dat het vliegtuig was neergestort’ Bekijk deze video » Pauw gemist: Fedde Le Grand is Ambassadeur van de Vrijheid Bekijk deze video »
TV

Julio Poch is te gast bij Pauw en vertelt over zijn procedure tegen de Nederlandse staat en zijn eerste jaar in vrijheid na acht jaar in een Argentijnse cel. Zijn advocaten Geert-Jan en Carry Knoops willen met zeven belangrijke getuigen bewijzen dat Julio Poch nooit 8 jaar lang in een Argentijnse cel was beland als de Nederlandse staat zich niet actief met de zaak had bemoeid.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pauw gemist? Julio Poch maakt getuigen tegen Nederlandse staat bekend of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrijheid, advocaten, gemist, nederlandse staat, procedure, julio poch, julio, poch, getuigen, knoops, pauw, Misdaad & Recht

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »