Rijk Hofman en Robbert Rodenburg over De Bachelorette aflevering #10: "Zielig!"

Rijk Hofman en Robbert Rodenburg over De Bachelorette aflevering #10: "Zielig!"

Het avontuur van Gaby Blaaser zit er alweer bijna op. Er zijn nog maar een paar mannen over. Nu wordt het echt spannend voor de fans. Met welke mannen wil Gaby 24 uur lang doorbrengen? Rijk Hofman en Robbert Rodenburg bespreken uitvoerig de laatste aflevering en doen voorspellingen over de grote finale.

Alle afleveringen van De Bachelorette kijk je op Videoland. Zie hieronder de AD-video met Robbert en Rijk.

<em>Rijk Hofman</em> en <em>Robbert Rodenburg</em> over <em>De Bachelorette</em> aflevering #10: &quot;Zielig!&quot; Het avontuur van Gaby Blaaser zit er alweer bijna op. Er zijn nog maar een paar mannen over. Nu wordt het echt spannend voor de fans. Met welke mannen wil Gaby 24 uur lang doorbrengen? Rijk Hofman en Robbert Rodenburg bespreken uitvoerig de laatste aflevering en doen voorspellingen over de grote finale. Alle afleveringen van De Bachelorette kijk je op Videoland. Zie hieronder de AD-video met Robbert en Rijk. Bekijk ook De Bachelorette: Ouders Joey tegen Gaby: ‘Hoe verkoop je dat hij in fabriek werkt?’ Bekijk deze video » De Bachelorette: Niek eerlijk over cosmetische ingreep en boete voor verklappen uitslag Bekijk deze video »
TV :
Rijk Hofman en Robbert Rodenburg over De Bachelorette aflevering #10: "Zielig!"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rijk Hofman en Robbert Rodenburg over De Bachelorette aflevering #10: "Zielig!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV