Zien: Zlatan Ibrahimovic kegelt vrije trap keihard in gezicht tegenstander

Zien: Zlatan Ibrahimovic kegelt vrije trap keihard in gezicht tegenstander

Bekijk hier de samenvatting van AC Milan - Parma van woensdag 15 juli 2020.

Zlatan Ibrahimovic speelde woensdagavond tegen Parma zijn honderdste wedstrijd in het shirt van AC Milan. De 38-jarige Zweed hoopte dit jubileum te vieren met een doelpunt en dus nam hij plaats achter de bal voor een vrije trap op een mooie plek. De bal schoot als een kanon van de voet van de spits, maar eindigde in het gezicht van een tegenstander.

Bekijk de snoeiharde vrije trap van Zlatan Ibrahimovic hieronder.

Zien: <em>Zlatan Ibrahimovic</em> kegelt vrije trap keihard in gezicht tegenstander Bekijk hier de samenvatting van AC Milan - Parma van woensdag 15 juli 2020. Zlatan Ibrahimovic speelde woensdagavond tegen Parma zijn honderdste wedstrijd in het shirt van AC Milan. De 38-jarige Zweed hoopte dit jubileum te vieren met een doelpunt en dus nam hij plaats achter de bal voor een vrije trap op een mooie plek. De bal schoot als een kanon van de voet van de spits, maar eindigde in het gezicht van een tegenstander. Bekijk de snoeiharde vrije trap van Zlatan Ibrahimovic hieronder. Bekijk ook Zlatan Ibrahimovic traint opnieuw mee bij Hammarby IF op Tweede Paasdag Bekijk deze video » AC Milan - Juventus: 1-2 door Zlatan Ibrahimovic Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Zlatan Ibrahimovic kegelt vrije trap keihard in gezicht tegenstander

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Zlatan Ibrahimovic kegelt vrije trap keihard in gezicht tegenstander of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV