Samenvatting AC Milan - Parma (Serie A)

Samenvatting AC Milan - Parma (Serie A)

Samenvatting <em>AC Milan - Parma</em> (Serie A) Woensdagavond namen AC Milan en Parma het tegen elkaar op in de Italiaanse Serie A. AC Milan wist een achterstand uit te buigen naar een 3-1 overwinning. Zlatan Ibrahimovic speelde zijn honderdste wedstrijd in dienst van I Rossoneri, maar kon zijn jubileum niet vieren met een doelpunt. Wel baarde hij opzien met een snoeiharde vrije trap in het gezicht van een tegenstander. Bekijk de samenvatting van AC Milan - Parma hierboven. Bekijk ook Samenvatting Napoli - AC Milan (Serie A) Bekijk deze video » Zien: Zlatan Ibrahimovic kegelt vrije trap keihard in gezicht tegenstander Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting AC Milan - Parma (Serie A)

Woensdagavond namen AC Milan en Parma het tegen elkaar op in de Italiaanse Serie A. AC Milan wist een achterstand uit te buigen naar een 3-1 overwinning. Zlatan Ibrahimovic speelde zijn honderdste wedstrijd in dienst van I Rossoneri, maar kon zijn jubileum niet vieren met een doelpunt. Wel baarde hij opzien met een snoeiharde vrije trap in het gezicht van een tegenstander.

Bekijk de samenvatting van AC Milan - Parma hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting AC Milan - Parma (Serie A) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV