Zien: filmploeg van Hart van Nederland geïntimideerd door jongeren in Haagse buurt

Zien: filmploeg van Hart van Nederland geïntimideerd door jongeren in Haagse buurt

De buurt rondom het Helena van Doeverenplantsoen in Den Haag wordt al een tijdje geteisterd door drugsdealers. Bewoners voelen zich onveilig en durven hun kinderen er niet meer te laten spelen. Wanneer de filmploeg van Hart van Nederland langskomt worden ook zij geïntimideerd.

''Niemand voelt zich veilig''
Er zijn waarschijnlijk rivaliserende bendes actief in de buurt. “Ik hoorde van een buurtbewoner dat er zelfs iemand rondfietste met een kapmes. Dat gaat me echt te ver”, zegt de boze Hagenaar. Peter van de Kasteelen startte daarom een online petitie die op dit moment al is ondertekend door meer dan 300 omwonenden.

Bekijk het hele item van Hart van Nederland over het Helena van Doeverenplantsoen in de video hieronder.

Zien: filmploeg van <em>Hart van Nederland</em> geïntimideerd door jongeren in Haagse buurt De buurt rondom het Helena van Doeverenplantsoen in Den Haag wordt al een tijdje geteisterd door drugsdealers. Bewoners voelen zich onveilig en durven hun kinderen er niet meer te laten spelen. Wanneer de filmploeg van Hart van Nederland langskomt worden ook zij geïntimideerd. ''Niemand voelt zich veilig''Er zijn waarschijnlijk rivaliserende bendes actief in de buurt. “Ik hoorde van een buurtbewoner dat er zelfs iemand rondfietste met een kapmes. Dat gaat me echt te ver”, zegt de boze Hagenaar. Peter van de Kasteelen startte daarom een online petitie die op dit moment al is ondertekend door meer dan 300 omwonenden. Bekijk het hele item van Hart van Nederland over het Helena van Doeverenplantsoen in de video hieronder. Bewoners in Helmond laten schade zien van extreem noodweer: "Water spoot uit de muur" Bekijk deze video » Heftig: Kind krijgt scherven in gezicht na explosie in Den Haag, bekijk beelden van de ontruimde woning Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: filmploeg van Hart van Nederland geïntimideerd door jongeren in Haagse buurt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV