Years and Years aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Years and Years aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Years and Years aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de zesdelige Britse dramaserie Years and Years zes vrijdagen rond 22:10 uur te zien op NPO 2. ToekomstDe serie gaat over de familie Lyon uit Manchester, een heel gewone Britse familie en speelt zich af in de vijftien jaar vanaf 2019. In die toekomst van de vier broers en zussen, hun nakomelingen en grootmoeder Muriel wordt Donald Trump herkozen en zijn de naweeën van de Brexit nog duidelijk voelbaar in een Britse samenleving. Controversiële beroemdheidIn de serie, die zich afspeelt in een Groot-Brittannië dat gebukt gaat onder in stabiele, politieke, economische en technologische ontwikkelingen, is actrice Emma Thompson te zien als de in een controversiële beroemdheid veranderende politica Vivienne Cook, die in de loop van de jaren steeds meer macht krijgt en het volk naar een nieuwe, onbekende toekomst leidt. Je kunt het hele seizoen van Years and Years kijken op NPO Plus.
Uitzending :
Years and Years aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanaf vanavond is de zesdelige Britse dramaserie Years and Years zes vrijdagen rond 22:10 uur te zien op NPO 2.

Toekomst
De serie gaat over de familie Lyon uit Manchester, een heel gewone Britse familie en speelt zich af in de vijftien jaar vanaf 2019. In die toekomst van de vier broers en zussen, hun nakomelingen en grootmoeder Muriel wordt Donald Trump herkozen en zijn de naweeën van de Brexit nog duidelijk voelbaar in een Britse samenleving.

Controversiële beroemdheid
In de serie, die zich afspeelt in een Groot-Brittannië dat gebukt gaat onder in stabiele, politieke, economische en technologische ontwikkelingen, is actrice Emma Thompson te zien als de in een controversiële beroemdheid veranderende politica Vivienne Cook, die in de loop van de jaren steeds meer macht krijgt en het volk naar een nieuwe, onbekende toekomst leidt.

Je kunt het hele seizoen van Years and Years kijken op NPO Plus.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Years and Years aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV