Op Vrijdag met Giovanca Ostiana en Winfried Baijens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op Vrijdag met Giovanca Ostiana en Winfried Baijens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op Vrijdag met Giovanca Ostiana en Winfried Baijens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond zijn zangeres en Op1-presentatrice Giovanca Ostiana en NOS Journaal-presentator Winfried Baijens te gast bij Renze Klamer in de talkshow Op Vrijdag. Verborgen talentenZe praten over hun guilty pleasures, delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen. Het programma gaat voorbij aan de actualiteit. SpeurwerkSidekick Noortje Veldhuizen duikt in haar eigen rubriek 'Kantoortje van Noortje' in het leven van de gasten en deelt haar speurwerk op kenmerkende wijze met de kijker. Zien: gênant moment met Roos Moggré in de talkshow van Renze Klamer Bekijk deze video » Op Vrijdag gemist? Renze Klamer, Bizzey en Evi Hanssen zingen 'Daar gaat ze' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond zijn zangeres en Op1-presentatrice Giovanca Ostiana en NOS Journaal-presentator Winfried Baijens te gast bij Renze Klamer in de talkshow Op Vrijdag.

Verborgen talenten
Ze praten over hun guilty pleasures, delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen. Het programma gaat voorbij aan de actualiteit.

Speurwerk
Sidekick Noortje Veldhuizen duikt in haar eigen rubriek 'Kantoortje van Noortje' in het leven van de gasten en deelt haar speurwerk op kenmerkende wijze met de kijker.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op vrijdag
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op Vrijdag met Giovanca Ostiana en Winfried Baijens gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV