Muzikale documentaire Howard vanaf 7 augustus op Disney+ (bekijk de trailer)

Muzikale documentaire Howard vanaf 7 augustus op Disney+ (bekijk de trailer)

Vanaf 7 augustus kun je op Disney+ weer een prachtige documentaire zien. Howard is een muzikale reis door het (helaas te korte) leven van Howard Ashman.

Ashman is, samen met Alan Menken, verantwoordelijk voor de prachtige soundtrack van The Little Mermaid (de Kleine Zeemeermin) Aladdin en Beauty and the Beast (Belle en het Beest).

Muzikale documentaire <em>Howard</em> vanaf 7 augustus op Disney+ (bekijk de <em>trailer</em>) Vanaf 7 augustus kun je op Disney+ weer een prachtige documentaire zien. Howard is een muzikale reis door het (helaas te korte) leven van Howard Ashman. Ashman is, samen met Alan Menken, verantwoordelijk voor de prachtige soundtrack van The Little Mermaid (de Kleine Zeemeermin) Aladdin en Beauty and the Beast (Belle en het Beest). Belle en het BeestDe documentaire, overigens geregisseerd door Belle en het Beest-regisseur Don Hahn, bevat nooit eerder vertoonde archiefbeelden, persoonlijke opnames, foto’s en interviews met familie en vrienden van Howard. Bekijk de trailer hierboven. Howard is vanaf 7 augustus te zien op Disney+. Bekijk hier waar je Howard kunt streamen.
Trailer :
Muzikale documentaire Howard vanaf 7 augustus op Disney+ (bekijk de trailer)

Belle en het Beest
De documentaire, overigens geregisseerd door Belle en het Beest-regisseur Don Hahn, bevat nooit eerder vertoonde archiefbeelden, persoonlijke opnames, foto’s en interviews met familie en vrienden van Howard.

Bekijk de trailer hierboven.

Howard is vanaf 7 augustus te zien op Disney+. Bekijk hier waar je Howard kunt streamen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV