Video: Kermisattracties voor Harry's deur in Tilburg vanwege 1,5 meter afstand

Video: Kermisattracties voor Harry's deur in Tilburg vanwege 1,5 meter afstand

Video: <em>Kermisattracties</em> voor Harry's deur in <em>Tilburg</em> vanwege 1,5 meter afstand De kermis van Tilburg gaat door, maar er moet rekening worden gehouden met anderhalve meter afstand. Dit heeft grote gevolgen voor omwonenden. Zo staat bij Harry een spannende attractie vlak voor het balkon. Hij is daar niet blij mee: "Dan zitten er waarschijnlijk veel jongeren in. Dan wordt er gegild, geniest." Bekijk het interview met Harry hierboven. Video: kermissen zijn weer open Bekijk deze video » Hart van Nederland: Burgemeester Zevenaar sluit kermis na opstootjes Bekijk deze video »

De kermis van Tilburg gaat door, maar er moet rekening worden gehouden met anderhalve meter afstand. Dit heeft grote gevolgen voor omwonenden. Zo staat bij Harry een spannende attractie vlak voor het balkon. Hij is daar niet blij mee: "Dan zitten er waarschijnlijk veel jongeren in. Dan wordt er gegild, geniest."

Bekijk het interview met Harry hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Kermisattracties voor Harry's deur in Tilburg vanwege 1,5 meter afstand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier