Zien: ongemakkelijk moment in Papadag: ''Hebben jullie lekker gevreeën?''

Zien: ongemakkelijk moment in Papadag: ''Hebben jullie lekker gevreeën?''

Hieronder zie je een fragment uit de nieuwste aflevering van Papadag. Je kunt vanaf zondag 19 juli om 20.25 de hele uitzending terugkijken bij Gids.tv.

Het tweede seizoen van de serie Papadag is alweer een tijdje bezig. Deze serie volgt zes vaders die allemaal op hun totaal eigen manier met kinderen en opvoeding omgaan. Bekijk hoe de allereerste ontmoeting met de moeder van Martijn gaat in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Papadag is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Papadag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: ongemakkelijk moment in <em>Papadag</em>: ''Hebben jullie lekker gevreeën?'' Hieronder zie je een fragment uit de nieuwste aflevering van Papadag. Je kunt vanaf zondag 19 juli om 20.25 de hele uitzending terugkijken bij Gids.tv. Het tweede seizoen van de serie Papadag is alweer een tijdje bezig. Deze serie volgt zes vaders die allemaal op hun totaal eigen manier met kinderen en opvoeding omgaan. Bekijk hoe de allereerste ontmoeting met de moeder van Martijn gaat in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Papadag is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Papadag terugkijken bij Gids.tv. Papadag seizoen 2 vanaf 28 juni bij NPO 3: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Nieuw seizoen van serie Papadag: Veganistische zoon krijgt burgers te eten Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: ongemakkelijk moment in Papadag: ''Hebben jullie lekker gevreeën?'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier