TV-Toppers met Albert Verlinde en Buddy Vedder gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TV-Toppers met Albert Verlinde en Buddy Vedder gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TV-Toppers met Albert Verlinde en Buddy Vedder gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma TV-Toppers kijkt Anita Witzier vanaf vanavond elke zaterdag samen met twee generaties tv-makers naar hun favoriete momenten. FragmentenEen van de twee is een ervaren tv-maker en de ander komt nog maar net kijken in deze wereld. Hun liefde voor het vak bindt hen. Ze vertellen over de fragmenten die ze kennen uit hun jeugd en waardoor ze geïnspireerd of geëmotioneerd werden. GrappenmakersUiteraard komen alle, soms legendarische, fragmenten ook voorbij. Die worden ook bekeken door het vaste kijkerspanel van TV-Toppers, met de professionele grappenmakers Soundos el Ahmadi, Richard Groenendijk, Glodi Lugungu en Noortje Veldhuizen. Albert Verlinde & Buddy VedderIn de eerste aflevering zijn Albert Verlinde en Buddy Vedder te gast. Albert heeft na vijftien jaar presenteren van RTL Boulevard de leiding gekregen over de grootste musicalproducent van Nederland. Buddy presenteerde het Junior Songfestival, speelde in GTST en won Wie is de Mol?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In het nieuwe programma TV-Toppers kijkt Anita Witzier vanaf vanavond elke zaterdag samen met twee generaties tv-makers naar hun favoriete momenten.

Fragmenten
Een van de twee is een ervaren tv-maker en de ander komt nog maar net kijken in deze wereld. Hun liefde voor het vak bindt hen. Ze vertellen over de fragmenten die ze kennen uit hun jeugd en waardoor ze geïnspireerd of geëmotioneerd werden.

Grappenmakers
Uiteraard komen alle, soms legendarische, fragmenten ook voorbij. Die worden ook bekeken door het vaste kijkerspanel van TV-Toppers, met de professionele grappenmakers Soundos el Ahmadi, Richard Groenendijk, Glodi Lugungu en Noortje Veldhuizen.

Albert Verlinde & Buddy Vedder
In de eerste aflevering zijn Albert Verlinde en Buddy Vedder te gast. Albert heeft na vijftien jaar presenteren van RTL Boulevard de leiding gekregen over de grootste musicalproducent van Nederland. Buddy presenteerde het Junior Songfestival, speelde in GTST en won Wie is de Mol?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TV-Toppers met Albert Verlinde en Buddy Vedder gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV