The Typist aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Typist aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Typist aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De komende zaterdagen is de vijfdelige Duitse misdaadserie Die Protokollantin, hier uitgezonden onder de internationale titel The Typist, wekelijks rond 22:10 uur te zien op NPO 2. NotulisteDe serie gaat over Freya Becker, notuliste bij de afdeling Moordzaken van de politie van Berlijn. Ze leeft teruggetrokken en onopvallend. Het verlies van haar dochter Marie, die 11 jaar geleden spoorloos verdween, heeft ze nooit verwerkt. Drastisch besluitDe vele verhoren van moordenaars, verkrachters en kindermisbruikers laten haar niet los. Als de van kindermisbruik verdachte Thilo Menken wordt vrijgesproken, is haar ontsteltenis groot. Ze is overtuigd van zijn schuld en neemt een drastisch besluit in haar zoektocht naar gerechtigheid.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

De komende zaterdagen is de vijfdelige Duitse misdaadserie Die Protokollantin, hier uitgezonden onder de internationale titel The Typist, wekelijks rond 22:10 uur te zien op NPO 2.

Notuliste
De serie gaat over Freya Becker, notuliste bij de afdeling Moordzaken van de politie van Berlijn. Ze leeft teruggetrokken en onopvallend. Het verlies van haar dochter Marie, die 11 jaar geleden spoorloos verdween, heeft ze nooit verwerkt.

Drastisch besluit
De vele verhoren van moordenaars, verkrachters en kindermisbruikers laten haar niet los. Als de van kindermisbruik verdachte Thilo Menken wordt vrijgesproken, is haar ontsteltenis groot. Ze is overtuigd van zijn schuld en neemt een drastisch besluit in haar zoektocht naar gerechtigheid.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Typist aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV