The Pier seizoen 2 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Pier seizoen 2 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Pier seizoen 2 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De komende vier zaterdagen is het tweede seizoen van de Spaanse dramaserie The Pier wekelijks met dubbele afleveringen om 20:30 uur te zien op NPO 3. DubbellevenDe serie gaat over de succesvolle architecte Alejandra. Als ze er op een dag achterkomt dat haar echtgenoot een dubbelleven heeft geleid, zet dat alles op zijn kop. Ze gaat op zoek naar antwoorden en belandt in een compleet andere wereld die haar niet meer loslaat. IntiemerAan het begin van het nieuwe seizoen wordt relatie tussen Alejandra en Verónica wordt steeds intiemer, wat bij Alejandra een hoop verwarrende gevoelens losmaakt. GecompliceerdWanneer ze Verónica vertelt wie ze werkelijk is, komt dat nieuws hard aan en maakt dat hun verhouding nog gecompliceerder. Tot overmaat van ramp blijkt Blanca Alejandra's ervaringen voor haar nieuwe boek gebruikt te hebben. Zien: deze nieuwe series zijn vanaf juli te zien op NPO Plus Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

De komende vier zaterdagen is het tweede seizoen van de Spaanse dramaserie The Pier wekelijks met dubbele afleveringen om 20:30 uur te zien op NPO 3.

Dubbelleven
De serie gaat over de succesvolle architecte Alejandra. Als ze er op een dag achterkomt dat haar echtgenoot een dubbelleven heeft geleid, zet dat alles op zijn kop. Ze gaat op zoek naar antwoorden en belandt in een compleet andere wereld die haar niet meer loslaat.

Intiemer
Aan het begin van het nieuwe seizoen wordt relatie tussen Alejandra en Verónica wordt steeds intiemer, wat bij Alejandra een hoop verwarrende gevoelens losmaakt.

Gecompliceerd
Wanneer ze Verónica vertelt wie ze werkelijk is, komt dat nieuws hard aan en maakt dat hun verhouding nog gecompliceerder. Tot overmaat van ramp blijkt Blanca Alejandra's ervaringen voor haar nieuwe boek gebruikt te hebben.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Pier seizoen 2 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV