Topfilm Catch Me If You Can zaterdag te zien op Spike, bekijk de trailer

Topfilm Catch Me If You Can zaterdag te zien op Spike, bekijk de trailer

Zaterdagavond (18 juli) kun je op Spike genieten van een prachtige topfilm van regisseur Steven Spielberg: Catch Me If You Can. Hierin speelt Leonardo DiCaprio Frank Abagnale jr., een jonge meesteroplichter. Wanneer de FBI hem in het oog krijgt, ontstaat er een kat-en-muisspel tussen Abagnale en de verbeten agent Carl Hanratty (Tom Hanks). Dat zorgt voor topentertainment.

Bekijk de trailer van Catch Me If You Can hieronder.

Catch Me If You Can (2002) wordt beoordeeld met een 8,1 op IMDb en is op zaterdag 18 juli om 20.30 uur te zien op Spike. Lees hier op welk kanaal Spike te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Topfilm <em>Catch Me If You Can</em> zaterdag te zien op Spike, bekijk de trailer Zaterdagavond (18 juli) kun je op Spike genieten van een prachtige topfilm van regisseur Steven Spielberg: Catch Me If You Can. Hierin speelt Leonardo DiCaprio Frank Abagnale jr., een jonge meesteroplichter. Wanneer de FBI hem in het oog krijgt, ontstaat er een kat-en-muisspel tussen Abagnale en de verbeten agent Carl Hanratty (Tom Hanks). Dat zorgt voor topentertainment. Bekijk de trailer van Catch Me If You Can hieronder. Catch Me If You Can (2002) wordt beoordeeld met een 8,1 op IMDb en is op zaterdag 18 juli om 20.30 uur te zien op Spike. Lees hier op welk kanaal Spike te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook Steven Spielberg en anderen vinden dat Netflix geen Oscars mag krijgen Bekijk deze video » De geheimen achter 'jarige' oorlogsfilm Schindler's List Bekijk deze video »
Film :
Topfilm Catch Me If You Can zaterdag te zien op Spike, bekijk de trailer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Topfilm Catch Me If You Can zaterdag te zien op Spike, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV