'Justin Timberlake en Jessica Biel krijgen in het geheim tweede zoon' (video)

'Justin Timberlake en Jessica Biel krijgen in het geheim tweede zoon' (video)

Justin Timberlake en Jessica Biel zijn de trotse ouders geworden van hun tweede zoontje. Altans, dat is wat de Daily Mail beweert. Het wereldberoemde stel zou de zwangerschap al die tijd stil hebben gehouden.

Broertje voor Silas
Timberlake en Biel zitten naar verluidt in quarantaine in Big Sky, Montana. Op die manier konden ze de zwangerschap maandenlang geheim houden. Nu lijkt het er dus op dat hun 5-jarige zoontje Silas een broertje heeft gekregen, maar dit is nog niet bevestigd door de ouders zelf.

Bekijk de video van RTL Boulevard over het tweede kindje van Justin Timberlake en Jessica Biel hieronder.

'<em>Justin Timberlake</em> en <em>Jessica Biel</em> krijgen in het geheim tweede zoon' (video) Justin Timberlake en Jessica Biel zijn de trotse ouders geworden van hun tweede zoontje. Altans, dat is wat de Daily Mail beweert. Het wereldberoemde stel zou de zwangerschap al die tijd stil hebben gehouden. Broertje voor SilasTimberlake en Biel zitten naar verluidt in quarantaine in Big Sky, Montana. Op die manier konden ze de zwangerschap maandenlang geheim houden. Nu lijkt het er dus op dat hun 5-jarige zoontje Silas een broertje heeft gekregen, maar dit is nog niet bevestigd door de ouders zelf. Bekijk de video van RTL Boulevard over het tweede kindje van Justin Timberlake en Jessica Biel hieronder.
Entertainment :
'Justin Timberlake en Jessica Biel krijgen in het geheim tweede zoon' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV