Docu Joop! Eindelijk weer kampioen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Joop! Eindelijk weer kampioen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Joop! Eindelijk weer kampioen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dit jaar is het veertig jaar na de Tourwinst van Joop Zoetemelk. 2020 had daarom zijn jaar moeten worden, maar door de coronacrisis loopt dat anders. Wat blijft is een intieme film, waarin documentairemaakster Ariane Greep een openhartige Joop Zoetemelk portretteert. IndrukwekkendIn de jaren zeventig en tachtig is Joop Zoetemelk razend populair. Miljoenen Nederlanders zitten voor de televisie of aan de radio gekluisterd om zijn verrichtingen te volgen in de Tour de France. Zijn erelijst is indrukwekkend. Vooral na de overwinning in de Tour van 1980 stijgt de populariteit van Joop tot grote hoogte. DiepongelukkigVeertig jaar geleden won Joop op de Champs-Élysées, en in 1985 werd hij wereldkampioen. De wereld lacht hem toe, maar niemand weet dat hij in werkelijkheid diepongelukkig is. Joop spreekt er met niemand over dat zijn huwelijk met Françoise is vastgelopen. Mensen zien Joop alleen tijdens wielerwedstrijden, en spraakzaam is hij nooit. GlansNa zijn wielercarrière leidt hij helemaal een teruggetrokken bestaan. Maar nu is Joop terug. In Dany vond hij zijn nieuwe liefde. Zijn leven krijgt weer glans. Joop kan nu pas echt genieten van wat hij gepresteerd heeft. Hij is als herboren en laat de camera bij hem thuis toe. Zoetemelk wordt gevolgd bij zijn familie en tussen andere wielerhelden. Op1 gemist? Joop Zoetemelk blikt vol trots terug op winst Tour de France Bekijk deze video » Joop Zoetemelk in Op1 openhartig over alcoholverslaving vrouw (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Dit jaar is het veertig jaar na de Tourwinst van Joop Zoetemelk. 2020 had daarom zijn jaar moeten worden, maar door de coronacrisis loopt dat anders. Wat blijft is een intieme film, waarin documentairemaakster Ariane Greep een openhartige Joop Zoetemelk portretteert.

Indrukwekkend
In de jaren zeventig en tachtig is Joop Zoetemelk razend populair. Miljoenen Nederlanders zitten voor de televisie of aan de radio gekluisterd om zijn verrichtingen te volgen in de Tour de France. Zijn erelijst is indrukwekkend. Vooral na de overwinning in de Tour van 1980 stijgt de populariteit van Joop tot grote hoogte.

Diepongelukkig
Veertig jaar geleden won Joop op de Champs-Élysées, en in 1985 werd hij wereldkampioen. De wereld lacht hem toe, maar niemand weet dat hij in werkelijkheid diepongelukkig is. Joop spreekt er met niemand over dat zijn huwelijk met Françoise is vastgelopen. Mensen zien Joop alleen tijdens wielerwedstrijden, en spraakzaam is hij nooit.

Glans
Na zijn wielercarrière leidt hij helemaal een teruggetrokken bestaan. Maar nu is Joop terug. In Dany vond hij zijn nieuwe liefde. Zijn leven krijgt weer glans. Joop kan nu pas echt genieten van wat hij gepresteerd heeft. Hij is als herboren en laat de camera bij hem thuis toe. Zoetemelk wordt gevolgd bij zijn familie en tussen andere wielerhelden.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu Joop! Eindelijk weer kampioen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV