Zomergasten met Typhoon gemist? Bekijk de samenvatting van het gesprek

Zomergasten met Typhoon gemist? Bekijk de samenvatting van het gesprek

Op zondag 19 juli was het aan rapper Typhoon om het spits af te bijten voor de Zomergasten-reeks van 2020. Hij was de eerste die dit jaar in gesprek ging met presentatrice Janine Abbring. Tijdens het lange gesprek kwamen vele onderwerpen aan bod.

Racisme
Eén van die onderwerpen was racisme, dat de laatste tijd een belangrijk thema is geworden in de Nederlandse maatschappij. Typhoon stond hier uitgebreid bij stil. Er was natuurlijk ook veel aandacht voor muziek, bijvoorbeeld met fragmenten die varieerden van de klassieke componist Ludwig van Beethoven tot jazzgrootheid Miles Davis.

Bekijk de samenvatting van Zomergasten met Typhoon hieronder. Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zomergasten</em> met Typhoon gemist? Bekijk de samenvatting van het gesprek Op zondag 19 juli was het aan rapper Typhoon om het spits af te bijten voor de Zomergasten-reeks van 2020. Hij was de eerste die dit jaar in gesprek ging met presentatrice Janine Abbring. Tijdens het lange gesprek kwamen vele onderwerpen aan bod. RacismeEén van die onderwerpen was racisme, dat de laatste tijd een belangrijk thema is geworden in de Nederlandse maatschappij. Typhoon stond hier uitgebreid bij stil. Er was natuurlijk ook veel aandacht voor muziek, bijvoorbeeld met fragmenten die varieerden van de klassieke componist Ludwig van Beethoven tot jazzgrootheid Miles Davis. Bekijk de samenvatting van Zomergasten met Typhoon hieronder. Je kunt ook de hele uitzending van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Promo VPRO Zomergasten 19 juli met Typhoon (video) Bekijk deze video » Typhoon bij VPRO Zomergasten: 'Ik hoop dat ons gesprek inspireert' (video) Bekijk deze video »
TV :
Zomergasten met Typhoon gemist? Bekijk de samenvatting van het gesprek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV