"Mark Rutte aangevallen door Emmanuel Macron tijdens diner" (video)

"Mark Rutte aangevallen door Emmanuel Macron tijdens diner" (video)

De EU-onderhandelingen over een meerjarenbegroting en een corona-steunfonds verlopen buitengewoon moeizaam. Dat is voor een deel te wijten aan onze premier Mark Rutte, die zich keihard opstelt en door diverse politici als zondebok wordt aangewezen. Tijdens een diner viel Emmanuel Macron hem zelfs keihard aan op zijn standpunten.

Bekijk het verslag van het AD over de EU-onderhandelingen hieronder.

&quot;<em>Mark Rutte</em> aangevallen door Emmanuel Macron tijdens diner&quot; (video) De EU-onderhandelingen over een meerjarenbegroting en een corona-steunfonds verlopen buitengewoon moeizaam. Dat is voor een deel te wijten aan onze premier Mark Rutte, die zich keihard opstelt en door diverse politici als zondebok wordt aangewezen. Tijdens een diner viel Emmanuel Macron hem zelfs keihard aan op zijn standpunten. Bekijk het verslag van het AD over de EU-onderhandelingen hieronder. Bekijk ook Rutte niet bepaald populair bij EU-top: Merkel en Macron lopen ‘kribbig’ weg uit overleg (video) Bekijk deze video » Mark Rutte wekt irritatie bij Hongaarse premier Viktor Orbán (video) Bekijk deze video »
Politiek :
"Mark Rutte aangevallen door Emmanuel Macron tijdens diner" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op "Mark Rutte aangevallen door Emmanuel Macron tijdens diner" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier