Emma Wortelboer keert prullenbak ondersteboven en laat zien hoe duurzaam ze is (video)

Emma Wortelboer keert prullenbak ondersteboven en laat zien hoe duurzaam ze is (video)

Voor Vuilnis TV gaat presenator Cesar Majorana langs bij het huis van zijn collega Emma Wortelboer. Samen kijken ze of Wortelboer eigenlijk wel een beetje duurzaam bezig is. Een van de manieren om dat natuurlijk goed te onderzoeken, is de prullenbak ondersteboven te kieperen en te kijken wat daar allemaal in zit.

Bekijk de aflevering van Vuilnis TV met Emma Wortelboer hieronder.

<em>Emma Wortelboer</em> keert prullenbak ondersteboven en laat zien hoe duurzaam ze is (video) Voor Vuilnis TV gaat presenator Cesar Majorana langs bij het huis van zijn collega Emma Wortelboer. Samen kijken ze of Wortelboer eigenlijk wel een beetje duurzaam bezig is. Een van de manieren om dat natuurlijk goed te onderzoeken, is de prullenbak ondersteboven te kieperen en te kijken wat daar allemaal in zit. Bekijk de aflevering van Vuilnis TV met Emma Wortelboer hieronder. Bekijk ook TV Kantine: hysterische Emma Wortelboer belachelijk gemaakt door Nicolette Kluijver Bekijk deze video » Emma Wortelboer: "Misschien heb ik wel seks gehad met een robot" Bekijk deze video »
TV :
Emma Wortelboer keert prullenbak ondersteboven en laat zien hoe duurzaam ze is (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Emma Wortelboer keert prullenbak ondersteboven en laat zien hoe duurzaam ze is (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen