538: rapper Sjaak geeft rondleiding over zijn boerderij in Game Caves (video)

538: rapper Sjaak geeft rondleiding over zijn boerderij in Game Caves (video)

In de serie Game Caves van 538 gaat radio-dj Daniël Lippens thuis langs bij bekende Nederlanders die een passie hebben voor gamen. Deze aflevering gaat Lippens langs bij rapper Sjaak. Sjaak is een echte Amsterdammer, maar woont tegenwoordig op een boerderij in een klein dorp. De rapper geeft een rondleiding en laat zien waar hij muziek maakt en gamet.

Bekijk de aflevering van Game Caves met Sjaak hieronder in de video van 538.

538: rapper <em>Sjaak</em> geeft rondleiding over zijn boerderij in <em>Game Caves</em> (video) In de serie Game Caves van 538 gaat radio-dj Daniël Lippens thuis langs bij bekende Nederlanders die een passie hebben voor gamen. Deze aflevering gaat Lippens langs bij rapper Sjaak. Sjaak is een echte Amsterdammer, maar woont tegenwoordig op een boerderij in een klein dorp. De rapper geeft een rondleiding en laat zien waar hij muziek maakt en gamet. Bekijk de aflevering van Game Caves met Sjaak hieronder in de video van 538. Bekijk ook Sylvana Ijsselmuiden en Wietze de Jager testen wie de beste boer is (video) Bekijk deze video » Rapper Boef heeft boodschap voor single vrouwen die interesse hebben (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
538: rapper Sjaak geeft rondleiding over zijn boerderij in Game Caves (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 538: rapper Sjaak geeft rondleiding over zijn boerderij in Game Caves (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV