Op1: Fons de Poel over de Nijmeegse Vierdaagse

Op1: Fons de Poel over de Nijmeegse Vierdaagse

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 21 juli. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 21 juli terugkijken.

De Nijmeegse Vierdaagse gaat dit jaar niet door vanwege de coronacrisis. Vorig jaar kwam de 88-jarige Dick Koopman voor de 70e keer over de finish van de vierdaagse. Fons de Poel vertelt over het fenomeen. "Wandelen is de enige sport waar het niet gaat om de snelste of fitste, maar om hoe vaak je hebt gelopen", zegt hij.

Bekijk het hele gesprek hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1:</em> Fons de Poel over de Nijmeegse Vierdaagse Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 21 juli. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 21 juli terugkijken. De Nijmeegse Vierdaagse gaat dit jaar niet door vanwege de coronacrisis. Vorig jaar kwam de 88-jarige Dick Koopman voor de 70e keer over de finish van de vierdaagse. Fons de Poel vertelt over het fenomeen. "Wandelen is de enige sport waar het niet gaat om de snelste of fitste, maar om hoe vaak je hebt gelopen", zegt hij. Bekijk het hele gesprek hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Alternatieve Vierdaagse in coronatijd: in kleine clubjes en in de eigen regio, bekijk de beelden Bekijk deze video » Alternatieve Vierdaagse brengt 20.000 mensen aan de wandel (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Fons de Poel over de Nijmeegse Vierdaagse


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Fons de Poel over de Nijmeegse Vierdaagse of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV